Kristofz.com

lokacije plesnih dvoran

Seznam lokacij, na katerih izvajamo plesne tečaje v Ljubljani

Spodaj so navedene lokacije, na katerih jaz oziroma učiteljska ekipa učimo plesne swing tečaje. Ne delujemo zgolj na eni lokaciji ampak najemamo za učenje plesa primerne prostore na različnih lokacijah po Ljubljani.

Dvorana na Parmovi ulici 25 v Ljubljani

Na Parmovi ulici, v bližini Železniškega muzeja Ljubljana in mošeje se nahaja starejši objekt, kjer že vrsto let potekajo razne popoldanske in večerne aktivnosti, od plezalnega športa do raznih plesnih in gibalnih aktivnosti. Med drugim tam že vrsto let potekajo tudi plesni tečaj. V objektu se nahaja prostorna plesna dvorana z dobrim ozvočenjem, parketom in ogledali, ki je zaradi svoje prostornosti odlična za učenje lindy hopa in ostalih swing plesov. V objektu so tudi garderoba ter sanitarije. Pred objektom je veliko brezplačno parkirišče, v bližini pa so tudi povezave mestnega potniškega prometa, zaradi bližine mesta pa je vse dostopno tudi s kolesom.

 

Plesna dvorana na Parmovi 25 v Ljubljani

 

Plesna dvorana na Parmovi 25 v Ljubljani

 

Dvorana na Celovški cesti 3 v Ljubljani

Na Celovški cesti 3, to je v objektu legendarnega plavalnega kluba Ilirija, so uredili prijetno telovadnico, ki s parketom, ogledali in manjšo garderobo ponuja dobre pogoje za izvajanje plesnih tečajev. Dodatni plus je tudi gostinski lokal v objektu, kamor se s tečajniki sem in tja odpravimo na kako pijačo, občasno pa v njem po koncu tečaja tudi zaplešemo. Pred objektom se nahaja parkirišče, ki je za udeležence tečajev brezplačno. V objektu so seveda urejene tudi sanitarije. Ker se objekt praktično nahaja v centru mesta, so tudi povezave mestnega potniškega prometa temu primerne, spodbujamo pa seveda tudi uporabo koles.

 

Plesna dvorana na Celovški 3 v Ljubljani

 

Plesna dvorana na Celovški 3 v Ljubljani

 

Dvorana v Centru Premik v Ljubljani

V gibalnem centru Premik, ki se nahaja na naslovu Neubergerjeva ulica 9 v Ljubljani, se nahajajo tri ustrezne dvorane, ki so primerne za poučevanje plesa. Vse tri so opremljene z leseno talno oblogo, ogledali in primernim ozvočenjem. V objektu se nahajajo garderobe in sanitarije, dostop pa je še najbolj primeren z javnim potniškim prometom, peš ali s kolesi. Parkiranje je tudi možno v okoliških ulicah na javnih parkirnih mestih, je pa z avtomobilom dobro priti malo prej, da se na tečaj prispe pravočasno.

 

Plesna dvorana v centru Premik na Neubergerjevi 9 v Ljubljani

 

Plesna dvorana na Neubergerjevi 9 v Ljubljani

 

Oglejte si še ostale podstrani:

Plesni tečaj v Ljubljani

Vrste plesnih tečajev swinga

Potek plesnega tečaja

Družabni ples

Zakaj na plesni tečaj

O plesnem učitelju

Lokacije plesnih dvoran (trenutna stran)

Opis swing glasbe

Opis swing plesa

 

DOMOV - SWING - PLESNI TEČAJ - Potek tečajev - Družabni ples - Zakaj na tečaj - O učitelju - Vrste tečajev -Lokacije dvoran - KONTAKT

Avtorske pravice © 2009 - 2021 Kristofz.com. Vse pravice pridržane.